HOE IK JOUW ONDERNEMING
VERDER KAN HELPEN

HOE IK JOUW ONDERNEMING
VERDER KAN HELPEN

Social Media Trainingen

Afgestemd op de specifieke vragen die jij hebt!

Wil jij meer mensen bereiken via social media met een aantrekkelijke boodschap? Meer online zichtbaarheid krijgen met jouw onderneming? En spreekt mijn werkwijze je aan?

Ik doe niets liever dan vrouwelijke ondernemers helpen hun zichtbaarheid te vergroten zodat zij meer klanten krijgen. Bij mij kun je een aantal online kant en klare social media trainingen volgen, die stuk voor stuk toegespitst zijn afgestemd op de specifieke vragen die jij als ondernemer hebt.

Wil je liever een persoonlijk en individueel traject met mij? Dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek!

Je vindt op deze pagina alle informatie over mijn trainingen en de individuele trajecten.
Willy Valk training

Ga meteen goed van start

GRATIS HANDLEIDING:
'Facebookberichten anno nu'

Facebook verandert! Ook in 2020, met als gevolg dat jij je als ondernemer moet aanpassen om je klanten te blijven bereiken. Maar wat plaats je nou eigenlijk op je Facebookpagina?

Met behulp van deze handleiding leer je over de nieuwe ontwikkelingen van Facebook, blijf je jouw klanten bereiken én leer je hoe je een goed Facebookbericht opstelt.

Handleiding Facebook

Meer trainingen:

50x Instagram Succes

50x Instagram Succes

Online cursus voor creatieve ondernemers

Instagram is het snelst groeiende social media platform en daarom is dit het moment voor ondernemers om in te stappen. Maar heb jij géén idee hoe dit werkt en wat je er op kan zetten? En ben jij benieuwd hoe je volgers en klanten krijgt via Instagram?

Ik leer je onder andere hoe de app van Instagram precies werkt, hoe je het beeldverhaal van je bedrijf vertelt en hoe je berichten inplant. Dit allemaal zodat je een warme band met (potentiële) klanten opbouwt. Ik leer je handige methodes en hoe je strategisch te werk gaat, zodat je snel resultaten boekt op Instagram.

contentkalender

De Contentkalender

Elke dag inspiratie om eenvoudig je social content in te plannen

Verwijt je jezelf regelmatig dat je wéér een kans voorbij hebt laten gaan om iets leuks te plaatsen? Omdat je vergat die foto op locatie te maken? Of omdat je geen inspiratie had? Terwijl je weet dat je regelmatig berichten moet plaatsen om zichtbaar te blijven.

Kortom, doe jij ook aan ‘ad hoc’ marketing omdat je vaak niet weet wat je kunt plaatsen of het je aan tijd ontbreekt? Met de contentkalender werk je effectiever en systematischer met social media!
Met de uitgebreide uitleg én voor elke dag ideeën voor berichten ben je super zichtbaar…

visual design mini-cursus

Visual

Online mini-cursus fotobewerking

Met goede, passende foto’s op social media en je website kom je professioneel over. Maar heb je geen idee hoe je foto’s moet bewerken of heb je geen budget voor een vormgever? Geeft niks, je kunt het ook zelf!

In deze online mini-cursus fotobewerking laat ik je zien hoe je op simpele wijze foto’s bewerkt, tekst toevoegt en op maat maakt voor de verschillende social mediakanalen en je website.

website pagina

Social Media Succes Systeem

Dé complete social media training

Wil jij online klanten aantrekken? Wil je stap-voor-stap uitgelegd krijgen hoe je dat doet zonder dat je vastloopt in de techniek van de websites en programma’s? Wil je dagelijks op social media zichtbaar zijn zónder dat je daar uren per week mee bezig bent? Volg dan mijn training ‘Social Media Succes Systeem’.

Deze complete training bestaat uit online lessen door middel van instructie video’s welke je om de week toegezonden krijgt. Daarnaast begeleid ik je persoonlijk zo vaak als dat jij vragen hebt.

Persoonlijke Trajecten

Je bent een ervaren ondernemer en je vraagt je af wat je praktisch kunt doen om maximaal online zichtbaar te zijn in een minimum van tijd. Met deze 1 op 1 begeleiding krijg je onder andere:

 • Een individueel traject dat op maat wordt ingericht. Het is dus persoonlijk op jou en je onderneming afgestemd.
 • Praktische ideeën en strategieën om de uren die je in je social media marketing stopt structureel te verminderen
 • Concrete tips en aanwijzingen om meer klanten aan te trekken zodat je je inkomen verhoogd
 • Mijn persoonlijke hulp bij het optimaliseren van je social media marketing

Aan de hand van een gesprek, via telefoon of Skype, bepalen we samen of en hoé ik iets voor je kan betekenen. Op basis van je wensen bepalen we hoe lang de samenwerking duurt.

Waarom een persoonlijk traject?

Misschien ben je iemand die niet zo van online trainingen houdt of de techniek gaat je te snel. Of je hebt voor jouw onderneming een specifieke social media vraag. Dan is een individueel traject de ideale oplossing!

Tijdens onze samenwerking heb je de luxe om optimaal gebruik te maken van mijn kennis. Je kunt bij mij terecht voor al je vragen; ik ben er helemaal voor jou!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Persoonlijke trajecten

"Direct na de samenwerking nieuwe klanten!"

Marjo Vliegen

Marjo

Psychotherapeut

“Ja, ik wil graag mijn dank uitspreken voor de hulp die ik heb gehad van Willy. Ik heb haar gevonden via Facebook.

Op dat moment zat ik met een nieuw idee voor mijn praktijk. Maar ik weet uit ervaring dat een idee niet genoeg is om het in de wereld te krijgen. Wat ik moeilijk vind is hoe krijg klanten.

Samen spraken we een individueel traject af. En zo hebben we 6 weken intensief gewerkt. Willy leverde de informatie en stelde me de goede vragen om een goede website pagina te schrijven. Nu heb ik een prachtig eigen verhaal op mijn website waar ik heel tevreden over ben. Mensen herkennen mij hierin.

Daarnaast heel veel info en tips over hoe te werken met sociale media. Want het blijkt dat ik er echt nauwelijks iets van begrijp hoe het allemaal werkt. Ik ben nu gestructureerd bezig met facebook en zo. Ons traject is net afgelopen maar ik kan nog steeds mijn vragen stellen aan Willy. Willy heeft heel veel kennis van marketing en kan therapeuten zoals mij heel goed begeleiden in de wereld van sociale media. Met goede tools en tips. Met structuur aanbrengen en ervoor zorgen dat je heel erg bekend wordt.

Inmiddels heb ik ook al klanten gehad voor mijn nieuwe activiteit van mijn praktijk. Zeer tevreden klanten overigens. Ik ben blij dat ik me heb laten helpen en Willy gevonden heb.”

Marjo Vliegen, psychotherapeut

Hoe lang duurt de samenwerking?

Wij bepalen samen hoe lang de samenwerking duurt, op basis van jouw vraag. Er zijn trajecten die een halve dag duren, maar soms is er een langer traject nodig. Dit kunnen meerdere dagen zijn of zelfs een aantal maanden. Er zijn klanten die na een halve dag training zelfstandig verder kunnen en er zijn klanten die meer begeleiding willen. Voor beide is er een passend traject.

Investering

De investering is afhankelijk van de duur van de samenwerking. De minimale afname is een halve dag. Wil je weten wat jouw investering is? Maak dan een afspraak voor een -geheel vrijblijvend- gesprek.

Voorbeelden van
vragen en trainingen op maat:

 • Hoe kan ik een nieuwe dienst of product online introduceren?
  In een aantal weken of maanden, afhankelijk van de situatie, help ik je met de online marketing. We kiezen de social media platforms die bij het product of dienst passen. Ik help je met de salespagina op je website.
 • Webinars geven is mijn grote wens maar ik heb geen idee hoe ik dat aanpak. 
  Webinars zijn een prachtige methode om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen en aandacht te vragen voor jouw aanbod. Ik leer je via online modules én tijdens een één-op-één workshop hoe je je eerste webinars geeft.
 • Ik betaal voor Facebook advertenties, maar het kost mij alleen maar geld. In een een-op-een sessie kijken we naar jouw doelstelling om daar de juiste campagne bij te bepalen. Je krijgt advies over de advertentie, foto, tekst, looptijd en budget. We stellen de advertentie op en testen deze.  Na enkele dagen is er overleg over de resultaten en het finetunen van de advertentie.
 • Ad hoc marketing, hoe kom ik daar vanaf?
  We gaan aan de slag met in beeld brengen van jouw doelgroep, de social media platforms waar zij actief zijn en het bepalen van een passende strategie. Vervolgens leer ik je een systeem waarmee je optimaal zichtbaar bent en zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaat. Afhankelijk van jouw kennis van social media duurt dit traject van één tot meerdere maanden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, een individuele samenwerking is altijd speciaal op jouw onderneming afgestemd.

Heb je vragen?

Heb je wellicht nog vragen over het persoonlijke traject, of wil je meer weten voor je een kennismakingsgesprek aanvraagt, stel dan gerust je vragen door een berichtje te sturen.

samenwerken

Laten we aan de slag gaan!

Heb je nog vragen, stel ze gerust! Of stuur mij gelijk een berichtje met jouw hulpvraag en dan kom ik meestal dezelfde dag nog bij je terug om een kennismakingsgesprek te plannen.

"Met hulp van Willy heb ik mezelf overtroffen en daar ben ik apetrots op."

Abby Russchen

Abby

Loopbaanbegeleiding hoogopgeleiden

“Op het moment dat ik mijn doelgroep had vastgesteld wist ik dat LinkedIn een belangrijk sociale medium werd, om die doelgroep te bereiken. Ik realiseerde me dat ik veel meer berichten moest gaan schrijven dan alleen mijn maandelijkse blog.

Schrijven vind ik lastig. Ik weet heel goed welke boodschap ik wil overbrengen maar het dan leesbaar en aantrekkelijk te maken voor mijn potentiele klant was een hele uitdaging. Daarnaast zou ik ook nog zelf afbeeldingen moeten maken. Voor mij voelde dat als een brug te ver.

Ik heb Willy gevraagd mij te helpen en dat is heel goed gelukt. Wat ik heel prettig van Willy vindt is de rust die ze uitstraalt en het geduld wat ze heeft. Ik heb geleerd te denken vanuit de potentiële klant, een pakkende openingszin te bedenken én afbeeldingen zélf te maken. Met hulp van Willy heb ik mezelf overtroffen en daar ben ik apetrots op.”

Abby Russchen, Cirkel en loopbaanbegeleiding hoogopgeleiden