De Content Kalender

De Content Kalender

Waarom een Content Kalender?

Trouwe fans op Facebook die ál je berichten lezen, hartjes op al je Instagramberichten, Twittervolgers die je tweets retweeten omdat jij altijd relevante en waardevolle berichten plaatst. Méér klanten omdat dankzij social media steeds meer mensen je website bezoeken. Een wachtlijst voor je cursus. Zelfs als je op vakantie bent! Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Echter, helaas gaat het in de praktijk vaak zo: je laatste klant van de dag is tevreden naar huis. Het gesprek is wat uitgelopen, je hebt honger en je moet nog boodschappen doen. Onderweg naar de supermarkt bedenk je je dat je weer vergeten bent om iets op Facebook te zetten. Om over Instagram maar niet te spreken, dat is alweer ruim een week geleden.

‘s Avond zit je voor je laptop en je kijkt naar je scherm waar Facebook je vraagt ‘iets’ te schrijven. Tja…wat voor iets? En over een week ga je op vakantie, eigenlijk zou je dan ook (ingeplande) berichten willen versturen. Maar dan moet je nóg meer verzinnen.

Content Block

Frustratie...

Ik ken het gevoel, de frustratie als ik weer een kans voorbij liet gaan, omdat ik niet wist wat te posten, een foto vergat te maken, die tweet die als “mosterd na de maaltijd” kwam. Social media moest beter kunnen, slimmer, effectiever en praktischer zonder achter de feiten aan te rennen. En zonder een ‘contentblock’, niet weten waarover te schrijven.

De oplossing!

Gelukkig heb ik de oplossing gevonden! De Content Kalender. En ik zal je vertellen waarom ik er zo enthousiast over ben.

Met de Content Kalender ben je in staat om:

  • van tevoren te bepalen wat je gaat plaatsen; bijvoorbeeld een tip, vraag of quote
  • aan te geven wanneer je iets gaat schrijven; bijvoorbeeld een promotie voor je nieuwe cursus
  • in te haken op ‘de dag van…’
  • aandacht te schenken aan je blog
  • op tijd foto’s klaar te hebben

Zo loop je nooit meer achter de feiten aan te rennen en kan je meer ontspannen met social media omgaan. Je kunt ruim aandacht besteden aan jouw product of dienst én de band met jouw (potentiële) klant opbouwen.

Klinkt dit als iets wat je eigenlijk altijd al gemist hebt?

De Content Kalender 2019
+ uitgebreide handleiding

€24,-

excl. BTW
Content Kalender

ENTHOUSIASTE GEBRUIKERS:

Ik raad het iedere ondernemer aan, zo’n contentkalender
-Linda Graanoogst, Communicatie Strateeg

Ik ben bezig met de contentkalender, wat een goede tool zeg! Helpt ook om vooruit te denken hoe je met meerdere berichten kunt toewerken naar een bepaald evenement. Top!!
-Maartje de Boer, Mozaïek Kunstenaar

Ik gebruik de kalender nu sinds een week, ik heb natuurlijk ook zelf de belangrijke items voor mijn bedrijf toe moeten voegen, en het werkt fantastisch! Geen stress meer met het zoeken van de juiste inhoud, links en mooie foto’s. De items die nu in mijn kalender staan kan ik voor het merendeel volgend jaar opnieuw gebruiken, dus dat levert dan een enorme tijdwinst op.
-Roos Zwager,  Eigenaar Polmone Turismo Verde

PRAKTISCHE INFORMATIE

De Content Kalender is een Excelbestand dat jij zelf kunt bewerken. Het is voor een jaar ingevuld met Nederlandse feestdagen, vakanties in 2019 én relevante ‘dagen van…’. Hierdoor ben jij in staat in te haken op de actualiteit en maakt het gemakkelijker berichten te schrijven.

Daarnaast kan je zelf jouw activiteiten invullen, zodat je op tijd in beeld hebt wanneer en op welke platforms je daar iets over wilt melden en welke foto’s jij daarbij wilt plaatsen. Volgend jaar kun je de kalender hergebruiken door het originele bestand te kopiëren en zelf de vakanties in te vullen.

Na bestelling en betaling ontvang je een link naar een website met een handleiding en de Content Kalender met de bijzondere data, vakantie- en feestdagen van 2019!