HANDS ON SUCCES MASTERMIND samen verder

Bij de Hands on Mastermind helpen gelijkgestemde ondernemers elkaar op gestructureerde en regelmatige basis diepgaand na te denken over hun bedrijf. Alles draait om het benutten en delen van onze collectieve visie en kennis.

Samen zullen we strategieën smeden, uitdagingen overwinnen en successen vieren.

Ontdek de kracht van samenwerking en krijg de ondersteuning die je nodig hebt om stappen vooruit te zetten.

Willyvalk

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Maandelijkse online sessies: Stel je vragen, leg je dilemma voor of vraag om ideeën aan mij en mede-deelnemers voor directe feedback en nieuwe perspectieven.

Er is een ruime variatie aan onderwerpen mogelijk: Social media marketing, e-mailmarketing, productontwikkeling, website, het ondernemerschap en meer.

In een Mastermind-groep draait alles om gedeelde kennis en ervaring.

Stel je voor: één tip, één idee, één inzicht dat je bedrijf kan transformeren.

Dát maakt dat je investering in de Mastermind-groep zichzelf snel terugbetaalt, niet alleen financieel, maar ook in termen van groei, inzicht en succes.

coffe-cup

EARLY BIRD AANBIEDING: € 27,- per maand*

Je hebt nu de kans om deel te nemen aan deze exclusieve Mastermind tegen het early bird tarief en inclusief de opname van de Mastermind.

Garantie: eenmaal ingestapt blijft jouw maandelijkse investering € 27,- ook al gaat de prijs omhoog.

*Excl. BTW

Je kunt met vertrouwen instappen, want er geldt een flexibel maandelijks abonnement. Je hebt de vrijheid om op elk moment op te zeggen, met slechts één maand opzegtermijn.

notes

Willy en de Hands on Mastermind - jouw weg naar groei!

Als doorgewinterde ondernemer begrijp ik uit eigen ervaring de eenzaamheid die vaak gepaard gaat met de positie als zzp'er.
Het is mijn passie om jou te laten ontdekken dat je, met de juiste begeleiding, veel sneller, strategischer en effectiever je doelen bereikt.

Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring met een Mastermind, dat zijn oorsprong vindt in de ondernemersopleiding die ik zelf heb gevolgd.

Om te leren hoe je een professionele Mastermind leidt, heb ik een jaar lang intensief meegedraaid met een Mastermind van de Succesgids, een organisatie die nauw samenwerkt met niemand minder dan Tony Robbins.

Deze ervaringen vormen de onmisbare pijlers voor het succes van de Hands on Mastermind.

Ik ben er om jou te begeleiden, inspireren en ondersteunen op weg naar zakelijk succes.

Met een bewezen diepgaand begrip van wat een Mastermindgroep succesvol maakt, ben ik toegewijd om samen met jou te bouwen aan een bloeiende gemeenschap van gelijkgestemde ondernemers.

Voel je welkom bij de Hands on Mastermind - waar jouw groei óns gezamenlijke doel is!

willy valk

“Ik vond het aanvankelijk spannend want ik was niet bekend met een Mastermind, maar gaandeweg de eerste sessie werd ik steeds enthousiaster. Het stellen van een doelen geeft mij richting. Vage plannen werden concreet!” ~ Marja