Schrijf je nu in voor deze zomerse cursus!

'Instagram Zomer Challenge 2019'

Ontdek stap-voor-stap hoe je met Instagram klanten bereikt

van 15 tot en met 28 juli 2019

Word gezien met Instagram!

WAAROM MEEDOEN
In de cursus leer je op een speelse en toch professionele manier Instagram kennen
De zomer is bij uitstek hét moment om positieve, energieke en natuurlijk zonnige foto’s te delen

WAT HET JE OPLEVERT
Door de eenvoudige maar uitdagende opdrachten ontdek je wat je als ondernemer deelt
Je ziet hoe je een band opbouwt met je volgers (jouw toekomstige klanten)
Een groter bereik en verrassend veel nieuwe volgers

HOE WERKT HET?
De bijdrage voor deze challenge bedraagt € 7,50 (excl. btw). Schrijf je je in via de onderstaande knop en ontvang vanaf 15 juli 14 dagen elke dag een leuke, verrassende opdracht via de mail. De opdrachten voer je zelf uit op Instagram.

En heb je vragen? Die stel je gemakkelijk in de bijbehorende besloten Facebookgroep.

Tot 15 juli!

-Willy

Een greep uit de enthousiaste reacties op de challenge in 2018

~ “Willy, wat moest ik uit mijn comfort zone maar wat was en is het leuk om met deze challenge mee te doen. Dank voor je tips, opdrachten en motivatie. Het heeft me natuurlijk meer Instagram volgers gebracht #kennis #plezier #socialmedia #doorgaan

~ Kei erg bedankt Willy voor het inkijkje van mogelijkheden op IG. Erg leuk, leerzaam en inspirerend. Kan er voorlopig mee verder. Nogmaals dank! Ook aan de andere deelnemers. Het enthousiasme werkte erg aanstekelijk en ook de voorbeelden gaven me nieuwe ideeën 🙂

~ Ik hikte al een tijdje op tegen Instagram. Deze challenge heeft me echt een schop onder mijn kont gegeven en nu vind ik het superleuk!!! Dank je wel Willy en dankjewel iedereen voor jullie reacties en inspiratie. Echt tof!

~ Dankjewel Willy voor deze challenge. Je dagelijkse mailtjes met mooie opdrachten hebben mij veel gebracht.
Vooral veel meer aandacht voor de wijze van fotograferen gekregen. Het volgend van de anderen in de groep was waardevol en inspirerend. Concreet resultaat: bijna 300 volgers erbij en zelfs klanten (hartje) Mijn Facebookpagina heeft er ook baat bij gehad. Willy, ik kijk uit naar een vervolg 🙂

~ Lieve Willy, ik ben al een poosje een groot fan van jou en ook nu weer heel erg blij met de challenge. IG blijft een dingetje maar door jou leer ik steeds meer, jammer dat deze challenge weer voorbij is maar ik blijf je volgen. Iedereen bedankt verder voor de likes, leuke feedback en de nieuwe volgers. Dankzij jullie ook weer veel inspiratie opgedaan! We zeggen TOT ZIENS

~ Bijna jammer dat het de laatste dag is van de Challenge. Het was echt heel leerzaam en leuk om mee te doen! Ook om alle andere mensen te leren kennen en te zien waar ze mee bezig zijn! Het heeft mij veel bewuster gemaakt van wat en hoe ik iets op Instagram plaats…Dus voor mij is de Challenge geslaagd! Dank je wel Willy Valk het was super! En voor iedereen heel veel succes gewenst verder!

~ Het was ontzettend leuk om mee te doen. Ik had Instagram nog nauwelijks gebruikt en merk nu dat het een leuke en creatieve manier is voor marketing. Dank je, veel geleerd en erg leerzaam en leuk om de anderen te kunnen volgen. Ik zal het missen.

~ Dank je wel Willy voor deze challenge! Verder iedereen bedankt voor ‘t enthousiasme, inspiratie en support. Ik ga jullie missen morgen!

Veel gestelde vragen

Ik heb nog geen Instagram account en ik zie er tegenop uit te zoeken hoe ik dat doe.
Geen zorg, voorafgaand aan de cursus leg ik je stap voor stap uit hoe je een account aanmaakt.

Ik ben op vakantie tijdens de cursus, kan ik dan wel meedoen?
De opdrachten in de challenge zijn zo ontworpen dat je deze ook vanaf je vakantieadres kunt uitvoeren.

Ik ben al een tijdje actief op Instagram, heeft het dan wel zin voor mij?
De cursus heeft zowel voor de beginnende als de gevorderde gebruiker uitdagende opdrachten voor jou als ondernemer. Je leert anders kijken naar je marketing en de mogelijkheden van Instagram. Daarnaast boor je een geheel nieuwe netwerk aan vol enthousiaste ondernemers, volgers en potentiële klanten.