Instagram Summer School 2022

Doe mee en ontdek samen hoe leuk en effectief Instagram is

willy-valk

Wat het je oplevert

√ Inzicht in Instagram marketing anno 2022
√ Je ontmoet leuke ondernemende vrouwen zoals jij, waar mooie contacten en samenwerkingen uit ontstaan
√ Een groter bereik van je berichten en Verhalen en verrassend veel nieuwe volgers, en mogelijk klanten

 

Je krijgt toegang tot

de Summer School Facebookgroep, voor opdrachten, contact en vragen
de online Masterclass ‘Word Gezien met Instagram’ over de strategie hoe je van je volgers klanten maakt

 

Hoe het werkt

Je schrijft je in via de onderstaande button ‘Ja, ik doe mee!’ en betaalt de symbolische bijdrage van € 7,50 via iDeal
Je ontvangt een bevestiging en een factuur voor je administratie
Van 1-7 augustus ontvang je een e-mail met een link naar een unieke opdracht die je uitvoert op Instagram, dit kost je ongeveer 15 minuten

*de opdrachten zijn overigens prima uit te voeren vanaf je vakantieadres 😉

Voor meer plezier, bereik, volgers
en wie weet klanten

Tot 1 augustus!

-Willy

Ervaringen voorgaande jaren

“Dankjewel Willy voor deze challenge. Je dagelijkse mailtjes met mooie opdrachten hebben mij veel gebracht.
Vooral veel meer aandacht voor de wijze van fotograferen gekregen. Het volgend van de anderen in de groep was waardevol en inspirerend. Concreet resultaat: bijna 300 volgers erbij en zelfs klanten ❤️ Mijn Facebookpagina heeft er ook baat bij gehad. Willy, ik kijk uit naar een vervolg 🙂”

“Erg leuk, leerzaam en inspirerend”

“Deze opdrachten hebben me echt een schop onder mijn kont gegeven en nu vind ik het superleuk!!!”

“Willy, wat moest ik uit mijn comfort zone maar wat was en is het leuk om met deze challenge mee te doen. Dank voor je tips, opdrachten en motivatie. Het heeft me natuurlijk meer Instagram volgers gebracht #kennis #plezier #socialmedia #doorgaan”

“Ik hikte al een tijdje op tegen Instagram. Deze challenge heeft me echt een schop onder mijn kont gegeven en nu vind ik het superleuk!!! Dank je wel Willy en dankjewel iedereen voor jullie reacties en inspiratie. Echt tof!”

“Kei erg bedankt Willy voor het inkijkje van mogelijkheden op IG. Erg leuk, leerzaam en inspirerend. Nogmaals dank! Ook aan de andere deelnemers. Het enthousiasme werkte erg aanstekelijk en ook de voorbeelden gaven me nieuwe ideeën 🙂”

“Lieve Willy, ik ben al een poosje een groot fan van jou en ook nu weer heel erg blij met de challenge. IG blijft een dingetje maar door jou leer ik steeds meer, jammer dat deze challenge weer voorbij is maar ik blijf je volgen. Iedereen bedankt verder voor de likes, leuke feedback en de nieuwe volgers. Dankzij jullie ook weer veel inspiratie opgedaan! We zeggen TOT ZIENS”

“Bijna jammer dat het de laatste dag is van de Challenge. Het was echt heel leerzaam en leuk om mee te doen! Ook om alle andere mensen te leren kennen en te zien waar ze mee bezig zijn! Het heeft mij veel bewuster gemaakt van wat en hoe ik iets op Instagram plaats…Dus voor mij is de Challenge geslaagd! Dank je wel Willy Valk het was super! En voor iedereen heel veel succes gewenst verder!”

“Het was ontzettend leuk om mee te doen. Ik had Instagram nog nauwelijks gebruikt en merk nu dat het een leuke en creatieve manier is voor marketing. Dank je, veel geleerd en erg leerzaam en leuk om de anderen te kunnen volgen. Ik zal het missen.”… merk nu dat het een leuke en creatieve manier is voor marketing”

“Dank je wel Willy voor deze challenge! Verder iedereen bedankt voor ‘t enthousiasme, inspiratie en support. Ik ga jullie missen morgen!”

Vraag & antwoord

Ik ben op vakantie tijdens de cursus, kan ik dan wel meedoen?
Zeker, de opdrachten zijn zo ontworpen dat je deze zowel thuis als vanaf je vakantieadres kunt uitvoeren. Juist tijdens je vakantie ben je in staat creatief naar je bedrijf te kijken, en dat komt goed uit tijdens de summer school 😉

Hoeveel tijd kost de Instagram Summer School mij?
Reken 15 minuten per dag om de opdracht uit te voeren. Je kunt dit op elk moment van de dag doen, wat jou het beste uitkomt. Uiteraard wordt het gewaardeerd als je actief reageert op andere deelnemers en je volgers.

Ik ben al een tijdje actief op Instagram, heeft het dan wel zin voor mij?
De cursus heeft zowel voor de beginnende als de gevorderde gebruiker uitdagende opdrachten voor jou als ondernemer. Zeker als je nu nog geen klanten krijgt via Instagram.

willy-valk