Instagram Summer School 2024

Ontdek de kracht van Instagram marketing: leer, groei en verleg je grenzen

Instagram Summer School 2024

Ontdek de kracht van Instagram marketing: leer, groei en verleg je grenzen

Willy Valk

Herkenbaar?

Je zit zonder inspiratie en hebt geen idee wat je nu weer moet posten. Alles is al een keer gezegd.  Daardoor ben je niet consistent zichtbaar op Instagram. Je krijgt er met moeite een paar nieuwe volgers bij en reacties op je berichten blijven uit. Laat staan dat je klanten krijgt.

Het is tijd om dat patroon te doorbreken en je Instagram zichtbaarheid nieuw leven in te blazen. Welkom bij de Instagram Summer School!

Deze uitdagende en inspirerende 7-daagse challenge is speciaal ontworpen om vrouwelijke ondernemers zoals jij te helpen om je zichtbaarheid te vergroten, volgers aan te trekken en de betrokkenheid te stimuleren. De deelnemers kunnen mij een week lang al hun vragen stellen over Instagram marketing – hoe waardevol is dat!

Het is tijd om je creativiteit te omarmen, grenzen te verleggen en Instagram marketing te begrijpen.

Verhalen, Reels en Carrousel berichten

Tijdens de Instagram Summer School verleg je je creatieve grenzen door naast gewone berichten ook Verhalen, Reels en Carrousel berichten te maken. Deze veelzijdigheid helpt om je boodschap op unieke en boeiende manieren over te brengen, waardoor je nog meer impact maakt.

Ontdek wat andere ondernemers gezegd hebben over de Instagram Summer School

” Dank aan mijn volgers en Willy omdat ik dit aantal volgers niet bereikt zou hebben zonder de Instagram Summer School 2023. Ik ben met 262 volgers begonnen en binnen 3 maanden is dat aantal vervijfvoudigd” – Margareth 27 november 2023

“Deze challenge heeft mij geholpen uit mijn comfort zone te stappen en nieuwe creatieve mogelijkheden op Instagram te ontdekken. Ik heb niet alleen het aantal volgers zien groeien, maar ook mijn zelfvertrouwen als ondernemer. Dankzij de Instagram Summer School voel ik mij nu echt zichtbaar en verbonden met mijn doelgroep” – Ellen 2022

“Het was ontzettend leuk om mee te doen. Ik had Instagram nog nauwelijks gebruikt en merk nu dat het een leuke en creatieve manier is voor marketing. Dank je, veel geleerd en erg leerzaam en leuk om de anderen te kunnen volgen. Ik zal het missen.”… merk nu dat het een leuke en creatieve manier is voor marketing” – Janet 2021

Dankjewel Willy voor deze challenge. Je dagelijkse mailtjes met mooie opdrachten hebben mij veel gebracht. Het volgen van de anderen in de groep was waardevol en inspirerend. Concreet resultaat: bijna 300 volgers erbij en zelfs klanten ❤️  – Sandra 2020

Na de Instagram Summer School hoor ik elk jaar terug dat het effect ervan nog maanden doorwerkt en de deelnemers een groter bereik, meer volgers en klanten brengt.

Daarom creëer ik ook dit jaar deze warme en stimulerende omgeving waarin je samen met gelijkgestemde ondernemers leert en groeit. Maar hoewel deze getuigenissen voor zich spreken, ontdek zelf wat de Instagram Summer School voor jou kan betekenen.

Wat kun je verwachten tijdens de Instagram Summer School

  • Je schrijft je in via de onderstaande button ‘Doe mee’ en betaalt de symbolische bijdrage van € 12,50 via iDeal.
  • Direct na inschrijving ontvang je een bevestiging en een factuur voor je administratie, zodat alles netjes geregeld is.
  • Van 5 tot en met 11 augustus ontvang je dagelijks een e-mail met een link naar een unieke opdracht die je op Instagram uitvoert. Deze opdrachten zijn speciaal ontworpen zodat ze je ongeveer 30 minuten* per dag kosten en kunnen op elk moment van de dag worden uitgevoerd. Zo kun je ze gemakkelijk combineren met je andere bezigheden.
  • In de bijbehorende Facebookgroep kun je jouw ervaring met de opdracht delen, feedback ontvangen en vragen stellen. Het is een warme en ondersteunende community waarin je wordt gestimuleerd om te groeien en van elkaar te leren.
  • Op 11 augustus sluiten we de Instagram Summer School af met een online webinar. Tijdens deze verdiepende sessie krijg je uitgebreide uitleg en waardevolle tips om je Instagram-marketing verder te optimaliseren. Als deelnemer aan de Summer School ontvang je de opname van het webinar.

*De opdrachten zijn prima uit te voeren vanaf je vakantieadres 😉

Vraag & antwoord

Ik ben op vakantie tijdens de cursus, kan ik dan wel meedoen?

Absoluut! De opdrachten zijn zo ontworpen dat je ze zowel thuis als vanaf je vakantieadres kunt uitvoeren. Juist tijdens je vakantie ben je in staat om op een creatieve manier naar je bedrijf te kijken, en dat komt goed van pas tijdens de Instagram Summer School.

Hoeveel tijd kost de Instagram Summer School mij?

Reken op ongeveer 15 minuten per dag om de opdracht uit te voeren. Je kunt dit op elk moment van de dag doen, wat jou het beste uitkomt. Uiteraard wordt het gewaardeerd als je actief reageert op andere deelnemers en je volgers, maar de tijdsbesteding is flexibel en past gemakkelijk in je dagelijkse routine.

Ik ben al een tijdje actief op Instagram, heeft het dan wel zin voor mij?

Absoluut! De Instagram Summer School biedt uitdagende opdrachten voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Het is een geweldige kans om jezelf als ondernemer verder te ontwikkelen, vooral als je nog geen klanten via Instagram krijgt. De opdrachten zijn speciaal ontworpen om jou te helpen je zichtbaarheid te vergroten en meer resultaat te behalen met je Instagram-marketing.

Is de Instagram Summer School geschikt voor alle soorten ondernemingen?

Jazeker! Of je nu producten verkoopt, dienstverlener, coach, consultant bent, of een ander type ondernemer bent, de Instagram Summer School is ontworpen om alle soorten bedrijven te helpen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en het behalen van resultaten op Instagram.

Wat als ik nog geen ervaring heb met Instagram Verhalen, Reels en dergelijke?

Geen probleem! De Instagram Summer School is geschikt voor zowel beginners als gebruikers met enige ervaring. Er is ondersteuning beschikbaar om je te begeleiden bij elke stap. Het is een geweldige kans om je Instagram-kennis op te bouwen, zelfs als je nog geen ervaring hebt. Tijdens de Instagram Summer School krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep waar je vragen kunt stellen, feedback kunt ontvangen en ervaringen kunt delen met andere deelnemers. Daarnaast zal ik als expert ook aanwezig zijn om je te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden.

Wat gebeurt er na afloop van de Instagram Summer School?

Aan het einde van de Instagram Summer School heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een afsluitende online Masterclass, waarin je verdiepende uitleg krijgt en extra strategieën leert om je Instagram-marketing verder te verbeteren. Daarnaast ontvang je informatie over vervolgprogramma’s of verdere ondersteuning die beschikbaar is om je groei op Instagram voort te zetten.

Ontdek hoe leuk en effectief Instagram is voor jouw onderneming. Sluit je aan bij meer dan 1000 vrouwelijke ondernemers die al eerder hebben geprofiteerd van de Instagram Summer School. Klik nu op de knop 'Doe mee' voor inspiratie, groei en verbinding op dit creatieve platform!

- Met zonnige groet, Willy

Willy Valk