Inschrijven voor de Instagram Summer School 2020 in niet meer mogelijk

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van de editie in 2021?

Stuur een mail naar willy@handsonsocialmedia.nl en ik zet je op de interesselijst.

Kom in de flow met Instagram marketing!

WAAROM MEEDOEN
In de cursus leer je op een speelse en toch professionele manier wat je op Instagram plaatst
De zomer is bij uitstek hét moment om met een levendig platform als Instagram aan de slag te gaan.

WAT HET JE OPLEVERT
Door de eenvoudige maar uitdagende opdrachten ontdek je wat je als ondernemer deelt
Je ziet hoe je een band opbouwt met je volgers (jouw toekomstige klanten)
Een groter bereik en verrassend veel nieuwe volgers en wie weet al klanten!

HOE WERKT HET?
Je schrijft je gratis in door je naam en e-mailadres in te vullen en je ontvangt vanaf 20 juli 14 dagen elke dag een inspirerende en verrassende marketingopdracht via de mail. De opdrachten voer je zelf uit op Instagram.

En heb je vragen? Die stel je gemakkelijk in de bijbehorende besloten Facebookgroep.

Tot 20 juli!

-Willy

Een greep uit de enthousiaste reacties van vorige deelnemers:

~ “Willy, wat moest ik uit mijn comfort zone maar wat was en is het leuk om mee te doen. Dank voor je tips, opdrachten en motivatie. Het heeft me natuurlijk meer Instagram volgers gebracht #kennis #plezier #socialmedia #doorgaan

~ Kei erg bedankt Willy voor het inkijkje van mogelijkheden op IG. Erg leuk, leerzaam en inspirerend. Kan er voorlopig mee verder. Nogmaals dank! Ook aan de andere deelnemers. Het enthousiasme werkte erg aanstekelijk en ook de voorbeelden gaven me nieuwe ideeën 🙂

~ Ik hikte al een tijdje op tegen Instagram. Deze opdrachten hebben me echt een schop onder mijn kont gegeven en nu vind ik het superleuk!!! Dank je wel Willy en dankjewel iedereen voor jullie reacties en inspiratie. Echt tof!

~ Dankjewel Willy voor deze kans. Je dagelijkse mailtjes met mooie opdrachten hebben mij veel gebracht.
Vooral veel meer aandacht voor de wijze van fotograferen gekregen. Het volgend van de anderen in de groep was waardevol en inspirerend. Concreet resultaat: bijna 300 volgers erbij en zelfs klanten. Mijn Facebookpagina heeft er ook baat bij gehad. Willy, ik kijk uit naar een vervolg 🙂

~ Lieve Willy, ik ben al een poosje een groot fan van jou en ook nu weer heel erg blij met de challenge. IG blijft een dingetje maar door jou leer ik steeds meer, jammer het alweer weer voorbij is maar ik blijf je volgen. Iedereen bedankt verder voor de likes, leuke feedback en de nieuwe volgers. Dankzij jullie ook weer veel inspiratie opgedaan! We zeggen TOT ZIENS

~ Bijna jammer dat het de laatste dag is. Het was echt heel leerzaam en leuk om mee te doen! Ook om alle andere mensen te leren kennen en te zien waar ze mee bezig zijn! Het heeft mij veel bewuster gemaakt van wat en hoe ik iets op Instagram plaats…Dus voor mij was het geslaagd! Dank je wel Willy Valk het was super! En voor iedereen heel veel succes gewenst verder!

~ Het was ontzettend leuk om mee te doen. Ik had Instagram nog nauwelijks gebruikt en merk nu dat het een leuke en creatieve manier is voor marketing. Dank je, veel geleerd en erg leerzaam en leuk om de anderen te kunnen volgen. Ik zal het missen.

~ Dank je wel Willy! Verder iedereen bedankt voor ‘t enthousiasme, inspiratie en support. Ik ga jullie missen morgen!

Veel gestelde vragen

Ik heb nog geen Instagram account en ik zie er tegenop uit te zoeken hoe ik dat doe.
Geen zorg, voorafgaand aan de cursus leg ik je stap voor stap uit hoe je een account aanmaakt.

Ik ben niet aan het werk tijdens de cursus, kan ik dan wel meedoen?
De opdrachten zijn zo ontworpen dat je deze zowel thuis als  vanaf je vakantieadres kunt uitvoeren.

Ik ben al een tijdje actief op Instagram, heeft het dan wel zin voor mij?
De cursus heeft zowel voor de beginnende als de gevorderde gebruiker uitdagende opdrachten voor jou als ondernemer. Je leert anders kijken naar je marketing en de mogelijkheden van Instagram. Daarnaast boor je een geheel nieuwe netwerk aan vol enthousiaste ondernemers, volgers en potentiële klanten.