Instagram

Succes

Jaarprogramma

Instagram

Succes

Programma

instaorange

Transformeer je Instagram marketing naar plezierig en effectief

Zeg vaarwel tegen de frustraties van het constant moeten verzinnen van berichten en verdwalen in de app. Ontdek hoe je moeiteloos meer volgers en klanten aantrekt op Instagram, onder andere door mijn persoonlijke coaching.

Tijdens het Instagram Succes Programma ontdek je:

- De app door en door kennen, zodat je geen tijd meer verspilt aan zoeken bij het maken van berichten, Verhalen en Reels.

- Hoe je moeiteloos het juiste aantal berichten per week inplant via je laptop.

- Hoe je jouw producten en diensten promoot zonder hoge advertentiekosten.

- Hoe je een unieke stijl ontwikkelt die jou herkenbaar maakt voor jouw ideale klant.

Wat het Instagram Succes Programma
je oplevert:

- Je hebt plezier in je Instagram marketing omdat het je energie, bereik, volgers en leuke klanten brengt.

- Efficiëntie bij het maken van berichten, dankzij de strategie die je snel en moeiteloos leert toepassen.

- De wetenschap dat je er niet alleen voor staat; samen met mij en andere leuke ondernemers maak je er een geweldig jaar van.

Wat het Instagram Succes Programma
je oplevert:

- Je hebt plezier in je Instagram marketing omdat het je energie, bereik, volgers en leuke klanten brengt

- Efficiëntie bij het maken van berichten, dankzij de strategie die je snel en moeiteloos leert toepassen.

- De wetenschap dat je er niet alleen voor staat; samen met mij en andere leuke ondernemers maak je er een geweldig jaar van.

Het Instagram Succesprogramma bestaat uit:

Inspiratie

Profiteer van 3 persoonlijke coaching sessies, waarbij we samen je tijdlijn doornemen. Je krijgt waardevolle feedback en creatieve ideeën voor je profiel, je foto's en teksten en de hashtags. Van de sessies ontvang je een opname. Bovendien ontvang wekelijks inspiratie voor het creëren van actuele en gevarieerde berichten. Krijg waardevolle feedback op je content en strategie via de Facebook community, gevuld met gepassioneerde ondernemers. Deze ondersteuning helpt je consistent te blijven posten en maakt echt het verschil voor je bedrijf.

Instameet 'Let's Get Reel'

Krijg exclusieve toegang tot de gezellige live dag, Let's Get Reel, gehouden op een prachtige locatie. Tijdens deze dag krijg je niet alleen waardevolle tips over visagie en het maken van selfies, maar leer je ook hoe je boeiende Reels kunt creëren onder mijn begeleiding. Bovendien ontdek je waar Reels met name voor worden gebruikt, waardoor je meer inzicht krijgt in hun impact en mogelijkheden. Het is een unieke kans om je medecursisten persoonlijk te ontmoeten, nadat jullie elkaar online hebben leren kennen.

Verdieping

50 beknopte lessen over de Instagram-app, zodat je op je eigen tempo kunt leren. Daarnaast worden er 10 online Q&A-sessies georganiseerd waarin we je Instagram-strategie zullen bespreken, inclusief opnames van elke sessie voor jouw gemak. Je krijgt tevens toegang tot onze exclusieve Instagram Facebookgroep, waar je dagelijks al je vragen kunt stellen en in contact kunt komen met mij en de andere deelnemers. Plus de Hands on Content Planner, die je een jaar lang voorziet van inspiratie en overzicht bij het maken van je berichten.

Reacties van deelnemers:

~ "Ik ben 3 jaar geleden de samenwerking met Willy aangegaan. Dankzij Willy en mijn inzet de cursus BLOSM en SMSS en 50xIGsucces gevolgd. Van een startend bedrijf zonder klanten is het hierdoor naar een goed lopend bedrijf gegaan. Deze week zelfs meer dan 1000 volgers naar Atelier Life Story gekomen. Ik zeg doen (Jaarprogramma) en het levert je veel klanten op" - Wilma Korrel, Atelier LifeStory

~ "... Verder wil ik je nog zeggen dat ik heel blij ben dat ik meedoe met het Instagram Jaarprogramma!
Het motiveert om wekelijks jouw mail te krijgen met extra tips, de Facebookgroep is waardevol (even spieken wat anderen voor content plaatsen komende week).
Ook de maandelijkse Q&A is heel fijn. Handige tips, leuk om de collega ondernemers te zien en spreken. Het programma inspireert mij om regelmatige te blijven posten.
Thanks!" - Natascha van der Klooster, Gieter vol geluk

~ "De tips en tricks die we van jou krijgen en het eenmaal in de week plannen met hulp van de kalender, is super fijn" - Sandra de Ruiter, De Natuurlijke KNiP

- "Ik heb me eraan verbonden om niet voortdurend in mijn eentje te ploeteren" - Corrien Dam, stress-counselor

- "Het is voor mij de stok achter de deur om meer planmatig bezig te gaan met posten op Insta" - Monica van der Knaap, leefstijlcoach

- "Vaak heb ik in een hele opleiding 1 ding nodig om mij over een ‘rare’ interne drempel te halen. Jouw advies aan mij hoe te schrijven, deed het voor mij."
- Jacqueline Molenman, business coach

- "Ik heb al een aantal fijne trainingen gedaan bij Willy en ik mis de structuur als ik zonder haar werk. Dus vandaar dat ik nu weer mee doe, zodat ik een jaar inspiratie van haar krijg 😊"
- Yvonne Verhulsdonk, portretfotograaf

Doe mee met het

Succesprogramma

Doe mee met het programma en investeer nu voor een heel jaar aan waarde:

- Ontvang plezier en inspiratie voor je Instagram marketing.
- Krijg gedegen kennis van de app en effectieve marketingstrategieën.
- Profiteer van interactieve en persoonlijke begeleiding via wekelijkse inspiratie, Q&A sessies en 3 x een-op-een coaching.
- Neem deel aan de exclusieve Instameet 'Let's Get Reel' samen met een bevriende ondernemer.
- Volg 50 beknopte lessen op je eigen tempo.
- Gebruik de Hands on Content Planner voor een jaar lang inspiratie en overzicht.
- Word lid (onbeperkt) van de Facebookgroep voor dagelijkse vragen en contact met mij en mede-cursisten.

Kortom, alles wat je nodig hebt voor succes op Instagram!
*Inclusief de bonussen
** alleen nu nog tegen de huidige prijzen

excl. BTW
- dit aanbod is geldig tot en met 20 april 2024
- Start direct, op eigen tempo
- * Inclusief 3 x Let's Create Content
- * Tweede ticket voor de Reels-dag

Garantie & Afspraak

Heb je de eerste lessen gedaan, maar ben je niet tevreden?
Laat mij dit binnen 14 dagen na je bestelling weten en je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Bij aankoop en betaling in 12 termijnen, loopt - na de 14 dagen - de betaalverplichting door tot het einde van het jaarprogramma, om jouw groei en succes volledig te ondersteunen.

Van bericht naar boodschap

-Willy Valk

hosm-insta

Van bericht naar boodschap

-Willy Valk

hosm-insta