COMPLETE TRAINING

Social Media

Succes

Systeem

Hét systeem voor succesvolle online zichtbaarheid

COMPLETE TRAINING

Social Media

Succes

Systeem

Hét systeem voor succesvolle online zichtbaarheid

Wil jij online klanten aantrekken?

Wil je stap-voor-stap uitgelegd krijgen HOE je dat doet zonder dat je vastloopt in techniek en programma's?

Wil je dagelijks op social media zichtbaar zijn zónder dat je daar uren per week mee bezig bent?

Herken je dit?

De wereld om je heen wordt steeds digitaler.
Je beseft dat als jij nu niet instapt je de boot mist; hoe goed jij ook bent. En dan is het de vraag of jouw onderneming/praktijk over een paar jaar nog bestaat...

 • Je weet dat je aan de slag moet met social media maar je weet niet waar je moet beginnen
 • Je ziet de waarde van social media maar eigenlijk heb je er niet zoveel mee
 • Je ziet op tegen al het uitzoekwerk
 • Je bent al begonnen maar eigenlijk weet je te weinig van marketing
 • Je loopt steeds vast in de techniek en laat het dan maar zitten
 • Je hebt social media trainingen gevolgd maar je kennis niet echt geïmplementeerd
 • Je ziet je jongere concurrenten wel succesvol met social media zijn
 • Je vind het spannend om jezelf online te presenteren
 • Je zet zo nu en dan iets online en dan weer dagen niet, je hebt geen systeem
 • Je doet je best maar het kost je heel veel tijd en het levert je geen klanten op

Ik kan je helpen als jij weet dat je aan de slag moet met social media. Om nu én in de toekomst klanten aan te trekken.

Social Media icons

Deze training is voor jou als:

 • Je online jouw ideale klanten wilt aantrekken
 • Je wilt werken volgens nieuwe marketing inzichten
 • Je social media voor jou wilt laten werken in plaats van andersom
 • Je behoefte hebt aan een systeem in plaats van ad hoc bezig zijn

Na afloop van de training:

 • Ben je in staat social media marketing strategisch in te zetten
 • Ben je de baas over je tijd
 • Zet je met vertrouwen jouw berichten op het wereldwijde web
 • Zie je je bereik vergroten
 • Trek je meer klanten aan

Wat houdt de training 'Social Media Succes Systeem' in?

Online én persoonlijke begeleiding

De training bestaat uit online lessen via tekst en video. Deze krijg je om de week toegezonden. Daarnaast begeleid ik je persoonlijk. Online en telefonisch, zo vaak als jij vragen hebt.

Aan het einde van de training spreken wij een Live Masterclass in Amsterdam af waarin je samen met andere studenten alle lesstof doorneemt en je de puntjes op de i kunt zetten. Het resultaat is dat je het social media systeem écht in de vingers hebt.

Bekijk hiernaast de korte video over deze waardevolle dag

Samenvatting
van de training:

MODULE 1Je leert wat content marketing inhoudt en het doel van social media.

MODULE 2 – Je maakt accounts aan bij Facebook, Twitter en LinkedIn of je optimaliseert je bestaande profielen volgens de laatste marketing inzichten zodat je met je profielen klanten aantrekt.

MODULE 3 – Je leert de programma’s (beter) kennen zodat je deze effectief gebruikt. Je leert hoe je je bezoekers aanmoedigt iets te doen. Je leert over fotogebruik-, rechten en waar je gratis rechtenvrije foto’s kunt vinden.

MODULE 4 – Je leert de inhoud van waardevolle berichten schrijven aan de hand van een contentkalender voor de diverse platforms.

MODULE 5 – Je gaat content plaatsen volgens de nieuwe marketing strategieën.

MODULE 6 – Je leert inplannen en automatisch publiceren.

MODULE 7 – Je gaat je publiek uitbreiden en gaat de interactie met ze aan.

MODULE 8 – Je leert je statistiek lezen en inzetten voor toekomstige berichten.

Cursisten over de training:

 • "Nieuwsgierig gemaakt door de webinars besloten mee te doen met de Social Media Succes Systeem training. Nu ik zelf het traject heb mogen ervaren kan ik het volgende er over zeggen: Het is een online training waarbij ik de persoonlijke contacten zeer op prijs stelde. Niet thuiszijnde in de digitale wereld had ik de persoonlijke ondersteuning toch wel nodig. Willy is een expert op haar gebied, wie niets teveel is om theoretische stof (via video's) nog eens extra uit te leggen. Ze is inspirerend, integer en ontzettend vriendelijk en geduldig. Ja ik beveel haar zeker aan."

  Ingrid Graat
  Ingrid Graat Trainer - Stoppen met Roken
 • "In het voorjaar van 2017 heb ik een training over verkopen gevolgd. Heel zinvol, maar ik miste daar het stuk hoe ik in contact kan komen met potentiele klanten. Dus ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij daar meer over kon leren. Ik heb toen een webinar gevolgd van Willy, ‘Het geheim van de tijdlijn’. Ik kreeg meteen een goed gevoel over haar. Ze is heel rustig en legt dingen op een eenvoudige manier uit. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken en ben de training Social Media Succes Systeem gaan volgen."

  Judith de Potter
  Judith de Potter Kindercoach
 • "Schrijven vind ik lastig. Ik weet heel goed welke boodschap ik wil overbrengen, maar het dan leesbaar en aantrekkelijk maken voor mijn potentiële klant was een hele uitdaging. Ik heb Willy gevraagd mij te helpen en dat is heel goed gelukt. Wat ik heel prettig van Willy vindt is de rust die ze uitstraalt en het geduld wat ze heeft. Ik heb geleerd te denken vanuit het perspectief van de potentiële klant, een pakkende openingszin te bedenken én afbeeldingen zélf te maken. Met de hulp van Willy heb ik mijzelf overtroffen en daar ben ik apetrots op."

  Abby Russchen
  Abby Russchen Cirkel en loopbaanbegeleiding hoogopgeleiden
 • "Ik vind het een schitterend programma over hoe ik mijn Facebook, LinkedIn en Twitter kan implementeren in mijn zakelijke activiteiten voor mijn business als zzp-er. Inhoudelijk is het zo breed en tegelijk zo to the point! Alle do's and dont's op een rijtje en allemaal zo praktisch. En je tips zijn ook zo waardevol! Je beantwoordt vragen snel. Het Social Media Succes Systeem gaat mijn business een boost geven, dat weet ik zeker. Ik ben nog maar net begonnen en ik merk nu al veranderingen!"

  Ammy van Bedaf
  Ammy van Bedaf Psychologe
 • "In het najaar van 2016 heb ik meegedaan aan de Social Media Succes Systeem Training. Het contact met Willy was erg plezierig. Ze heeft aandacht voor jou als persoon en geeft je de tijd om je de dingen die ze aanbied eigen te maken. De afsluitende Masterclass in Amsterdam was de kers op de taart. Gezellig, leerzaam, verbindend en vooral een boost om het nu zelf te kunnen doen. Ik heb mijn social media nu goed op orde. Ik weet wat ik wel en niet moet plaatsen en hoe ik me zelf op een goede manier kan presenteren. Ik durf te groeien. Bedankt Willy!"

  Wietske Siffels
  Wietske Siffels Kindercoach
 • "Ik kan iedereen die zakelijk wil groeien dmv Social Media Willy aanraden. Prettig, zeer overzichtelijk, gedegen. Ook voor mensen die denken dat ze dit niet kunnen. Doen. Het gaat je veel opleveren."

  Maries Ligtvoet
  Maries Ligtvoet Trainer - persoonlijk leiderschap voor professionals
 • "Afgelopen half jaar heb ik de Social Media Succes Systeem training bij Willy gevolgd. Ik vond het een duidelijke training waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe jij je Social Media op kunt zetten en kunt onderhouden. Als het eenmaal staat wordt duidelijk uitgelegd hoe je het op een makkelijke manier bij kunt houden in weinig tijd zodat het leuk blijft en het niet voelt als een verplichting."

  Marjan 't Lam
  Marjan 't Lam Therapeut
 • "Willy is heel geduldig en duidelijk in haar uitleg. Als je nog niets weet van Facebook, Linkedin en social media is het echt een aanrader een cursus bij haar te volgen. Ik heb zelf vreselijk zitten tobben in het begin. Maar ook als je wat verder bent geeft Willy waardevolle tips en adviezen."

  Aafke Dijkstra
  Aafke Dijkstra Stress- en Burnout Coach
 • "Ik wil graag mijn dank uitspreken voor de hulp die ik heb gehad van Willy. Ze heeft heel veel kennis van marketing en kan therapeuten zoals mij heel goed begeleiden in de wereld van sociale media. Met goede tools en tips. Met structuur aanbrengen en ervoor zorgen dat je heel erg bekend wordt. Inmiddels heb ik ook al klanten gehad voor mijn nieuwe activiteit van mijn praktijk. Zeer tevreden klanten overigens. Ik ben blij dat ik me heb laten helpen en Willy gevonden heb."

  Marjo Vliegen
  Marjo Vliegen Therapeut
 • "Het is heel prettig werken met Willy- zeer geduldig, behulpzaam en plezierig. Ze heeft hele goede instructie videos gemaakt die je prima de weg wijzen. Handige tips en trucs om de social media te beheersen. Als afsluiting een masterclass zodat je alle vragen in de groep kunt bespreken en ook de anderen 'live' ziet. Tijdens de training is er onderling online contact, ook heel stimulerend. Willy hartelijk dank voor deze stimulans om actief op social media te zijn!"

  Juliet de Barbanson
  Juliet de Barbanson Trainer en Mediator
 • "Onlangs heb ik de training Social Media Succes Systeem bij Willy Valk afgerond. Ik had weliswaar al een LinkedIn, Facebook en Twitter account maar gebruikte die niet regelmatig. Resultaten bleven daardoor uit. Systematisch hebben de duidelijke video's van Willy me stap voor stap duidelijk gemaakt wat me te doen staat om succesvol te zijn met social media. Als ik tussendoor vragen had kon ik altijd terecht bij Willy evenals op de online bijeenkomsten. De laatste onduidelijkheden werden op de afsluitende Master Class uit de weg geruimd. Deze bijeenkomst ervoer ik als een kers op de taart. Ik kan het iedereen aanbevelen die net als ik niet veel ervaring heeft met Social Media."

  Simone Swinkels
  Simone Swinkels Docent baby- peuter en kleuterzwemmen
 • "Het gebruik van Social Media levert klanten op en is leuk om te doen. Ik ben bij Willy de cursus gaan volgen om mij hierin te bekwamen. Willy legt helder en duidelijk, stap voor stap uit hoe je social media kan inzetten. Haar betrokkenheid is groot. Geen vraag is te gek. Een echte aanrader voor degene die het succes van hun onderneming willen vergroten. "

  Carlijn Dolmans-Hermans
  Carlijn Dolmans-Hermans Kindertherapeut
 • "Ik heb Willy leren kennen als een warme, betrokken persoonlijkheid. Als Social Media Expert is zij niet alleen deskundig binnen haar vakgebied, ze geeft jou de kans om dat ook te worden. Tijdens haar webinars deelt ze waardevolle tips, tricks en tools die je direct kunt toepassen en die op de korte en lange termijn resultaat opleveren. Met haar heldere uitleg en duidelijke stappenplannen kun jij jouw bedrijf laten groeien en jouw impact vergroten. Ze geeft heel veel: voor jou en jouw bedrijf. Willy heeft mij weg-wijs gemaakt in de wondere wereld van social media. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!"

  Irene van den Oever
  Irene van den Oever Registertherapeut, Coach & Trainer

Waarom zou je juist met mij aan de slag gaan?

Omdat ik mij volledig richt op vrouwelijke ondernemers van 40+. Ik help met name vrouwen die meer willen leren over social media marketing en daarmee hun online zichtbaarheid willen verbeteren.

Ik geloof in een online wereld waarin zowel jonge mensen floreren als de generatie die niet met het internet is opgegroeid maar wel een schat aan ervaring en wijsheid bezit.

Het is mijn droom om mee te werken aan een wereld waarin vrouwen online succesvol zijn als ondernemer ongeacht hun locatie, afkomst, leeftijd of status.

Doe je mee en ga jij ook voor meer online zichtbaarheid met jouw onderneming?

Praktische informatie

 • Jouw investering is € 1297,00 excl. btw
 • Je betaalt veilig en snel via iDeal
 • De ‘Social Media Succes Systeem’ training start na je inschrijving en betaling.
 • Om de week ontvang je een mail met de link naar alle uitleg en video’s voor die module.
 • Je wordt stap-voor-stap door alle technieken en programma’s heen geleid.
 • Je kijkt de video’s op een tijdstip dat jou uitkomt. Ik neem contact met je op over de persoonlijke begeleiding en de live masterclass.
 • Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Veelgestelde vragen

De training duurt in totaal 16 weken en bestaat uit 8 modules. Per module kun je rekenen op een tijdbeslag van minimaal 2 uur. Door om de week een nieuwe module aan te pakken heb je de tijd en ruimte om de nieuwe kennis goed toe te passen en te implementeren.

Zeker, je krijgt echt stap-voor-stap uitleg.

Als jij niet tevreden bent over je bereik, resultaten of de hoeveelheid tijd die je er in moet investeren dan is het absoluut zinvol.

Een blog is een geweldige bron voor het schrijven van social media berichten en zeker aan te bevelen. Met de content kalender, die bij de training hoort, ben je voor het moment ook in staat om aan voldoende inspiratie te komen.

Het is je online, gratis visitekaartje waarmee je ongelofelijk veel mensen mee kunt bereiken zonder te hoeven verkopen. Het gaat om de kennismaking met jou en je diensten. Je bent in staat een band op te bouwen met jouw potentiële klanten en ze daarna naar je gratis kennismakingsproduct en betaalde diensten te leiden. Het is dé manier om mensen op je e-maillijst te krijgen.

Je kunt de training volgen op een moderne computer of laptop met een goede internetverbinding.  Het is aan te bevelen een betaald abonnement te nemen bij Hootsuite. Dit kost je nog geen 10 euro per maand.

Bij veel ondernemers zie je dat hun bereik en daarmee hun netwerk direct met sprongen groter wordt.

Dat is in overleg mogelijk.