Social Media Scan

willy-valk

Ontdek hoe social media 10x beter kan met de Social Media Scan

Inclusief:

√ Opname van de online een-op-een meeting
√ Toegang tot een speciale Facebookgroep
√ Tijdelijke bonus om jouw social media naar een hoger niveau te tillen

Klaar om jouw social media strategie te optimaliseren en meer resultaten te behalen? Meld je nu aan voor de Social Media Scan!

Normaal € 497,00

Nu 297,-

excl. BTW

Staat jouw uitdaging in dit lijstje?

- Je doet maar wat op social media en je twijfelt of het wel effectief is.

- De druk van social media zorgt ervoor dat je minder plezier hebt in je marketing.

- Het lukt je niet om consistent relevante berichten te plaatsen.

- Je agenda zit overvol en je hebt moeite om je social media activiteiten te organiseren.

- Je besteedt veel tijd aan social media, maar je ziet niet de gewenste groei in volgers.

- Je mist specifieke kennis over de social media platforms.

- Het is lastig om van volgers daadwerkelijk klanten te maken met je berichten.

- Standaard social media cursussen bieden niet de persoonlijke en professionele ondersteuning die jij nodig hebt.

Het is tijd voor een oplossing die écht werkt. De Social Media Scan biedt jou de kans om met social media eindelijk fijne klanten aan te trekken.

In deze scan kijken we niet alleen naar de obstakels waar je nu tegenaan loopt, maar ook naar de kansen die je nog onbenut laat. Met persoonlijke en concrete tips help ik jou om je social media in te zetten als krachtige tool, waar je plezier aan ervaart.

Voor de zakelijke en gedreven professional die een verschil wil maken in de wereld. Zonder dat dat ten koste gaat van eigen authenticiteit. Voor wie tijd belangrijk is.

verhelderend

samen aan de slag

hands on

Waar steek jij je tijd in?

Bespaar tijd en bouw een sterke vertrouwensband op met je potentiële klanten. De wereld van social media marketing draait om het juiste proces, dat jou energie en plezier geeft. Of je nu uren bezig bent met één post of al je berichten in een uurtje klaar hebt, het verschil zit hem in de aanpak. Ontdek de kracht van de Social Media Scan, jouw sleutel naar effectieve en efficiënte marketing.

Daarom is er de Social Media Scan.

Hoe boek je een Social Media Scan?

1. Boeken

Klik op de knop hieronder om jouw Social Media Scan te reserveren. We plannen een Zoom-gesprek van minimaal 60 minuten in.

2. Vragenlijst

Vul de vragenlijst in, die je per e-mail ontvangt. Door deze vragenlijst in te vullen, krijg je direct waardevolle inzichten.

3. Het gesprek

Tijdens de scan ontvang je persoonlijke feedback op jouw social media activiteit en praktische tips. Ook ontvang je de opname van het gesprek, zodat je alles rustig kunt terugkijken en implementeren.

Normaal € 497,00

Nu 297,-

excl. BTW

Wat anderen vertellen

“Wat me aansprak is jouw warmte tijdens de gesprekken en dat je heel rustig dingen goed uitlegt. Ook dat je met ideeën komt en laat zien wat beter bij mijn klanten zou kunnen passen.”

Lies, Kindercoach

"Willy helpt je prettig, goed en snel. Ze weet waar ze het over heeft. Gewoon doen!"

Maries, Ynnergy

“Wat een tips heb ik afgelopen week van Willy gekregen nav mijn social media scan! Willy is een vrouw met kennis en vaardigheden die voor mij echt een verrijking zijn wat betreft mijn social media posts!”

Jannie, Wandelcoaching

"Sinds ik 2 jaar geleden mee heb gedaan aan training van Willy, haal ik zeker 80 % van mijn klanten uit social media. Een echte aanrader."

Yvonne, portretfotograaf

Wat je kunt verwachten

- Concrete en heldere handreikingen om meteen stappen te zetten op je social media platforms, inclusief de opname van ons gesprek zodat je alles rustig kunt terugkijken.

- Een professionele marketeer als gesprekspartner, die zelf is geweest waar jij nu bent. Ik help je vanuit mijn eigen ervaringsdeskundigheid.

- Je kunt mij al je vragen over social media marketing stellen, er zijn geen ‘domme’ vragen.

- Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en mijn professionele kennis en ervaring met je te delen.

Willy Valk

Scant jouw social media. Geeft je tips. Zodat jij verder kunt groeien.

Mijn missie is om gedreven vrouwelijke ondernemers te helpen door mijn professionele marketingkennis te delen. Daarom wil ik jou ondersteunen bij het moeiteloos zichtbaar maken van jouw bedrijf en het aantrekken van fijne klanten.

Ik omarm de kracht van online zichtbaarheid en geniet van het persoonlijke contact met gepassioneerde ondernemers zoals jij, die een uniek verschil maken. Mijn doel is om jou vol vertrouwen jouw expertise aan de wereld te laten tonen.

Normaal € 497,00

Nu 297,-

excl. BTW
willy-valk
hosm-scan