Zomer Schrijf Sessies

Ontdek het geheim van betoverende social media teksten onder een zomerse ochtendzon!

Zomer Schrijf Sessies

Ontdek het geheim van betoverende social media teksten onder een zomerse ochtendzon!

Stel je voor...

Dat jij deze zomer jouw schrijftalent ontdekt… Je ontwaakt op een prachtige zomerochtend, het zachte briesje streelt je gezicht terwijl je naar buiten loopt. De vogels fluiten vrolijk in de verte en de zon begroet je met haar stralende glimlach. Je neemt plaats op een idyllisch plekje, omringd door bloeiende bloemen en het rustgevende geluid van ruisende bladeren. In je handen houd je een pen en een notitieboek, onder je arm je laptop,  klaar om de magie van woorden te laten ontwaken.

De inspiratie vloeit als een rivier door je heen, en je merkt hoe jouw gedachten zich vormen tot prachtige zinnen. Je schrijft met passie en enthousiasme, terwijl de woorden als zonnestralen uit je pen tevoorschijn komen. En het mooiste is: je bent niet alleen. Om je heen zie je andere gedreven ondernemers, gelijkgestemde vrouwen die zich ook laten inspireren door deze betoverende ochtend.

Dit is jouw kans om de kracht van jouw schrijftalent te ontwikkelen en jouw social media aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen. Samen met een kleine groep van bevlogen ondernemers zul je jouw schrijfvaardigheden verfijnen, terwijl je de warme zomerzon op je gezicht voelt en de creatieve energie om je heen tintelt.

Schrijf je mee?

De Zomer Schrijf Sessies

De Zomer Schrijf Sessies bieden je uitdagende opdrachten die je direct kunt omzetten in woorden. We stimuleren elkaar, delen inzichten en bespreken elkaars teksten. In deze veilige omgeving ontstaat er een sfeer van creativiteit en gezelligheid, waarin jouw schrijfskills tot bloei komen als een kleurrijke zomerweide.

En er is nog meer!

Je ontvangt toegang tot een exclusieve Facebookgroep. Hier kun je je tijdens de maand juli laten inspireren door gelijkgestemde ondernemers, waardevolle connecties opbouwen en jouw vragen en successen delen. Samen creëren we een oase van creativiteit en groei, terwijl de zonnestralen van onze woorden zich verspreiden over de digitale wereld.

Durf jij jezelf onder te dompelen in deze dromerige zomerse sfeer? Meld je vandaag nog aan en ervaar zelf hoe jouw woorden als vlinders door het online landschap fladderen. 

Voor slechts €97,- krijg je een passe-partout voor al onze betoverende sessies. Wil je eerst de magie proeven? Kies dan voor een losse kaart en ontdek de kracht van schrijven met een zomers tintje.

-Willy

Praktische informatie

Data & Onderwerp:

Dinsdag: 4 juli 2023

Jouw authentieke verhaal, berichten die raken en inspireren ✨
Leer hoe jouw unieke eigenschappen en persoonlijke achtergrond helpen om een authentiek verhaal te creëren dat resoneert met je volgers.

Donderdag: 6 juli 2023

Schrijven met impact, waardevolle tips voor betekenisvolle berichten 📜 Ontdek hoe je door deze berichten te delen het vertrouwen en de geloofwaardigheid van jouw bedrijf vergroot.

Dinsdag: 11 juli 2023

Overtuigend schrijven, berichten die uitnodigen tot actie 🚀 Ontdek hoe je jouw volgers aanspreekt en motiveert om actie te ondernemen met behulp van effectieve schrijftechnieken.

Donderdag: 13 juli 2023

Achter de schermen, de kracht van storytelling 💡 Leer de essentie van storytelling en hoe je dit gebruikT om jouw boodschap op een boeiende manier over te brengen.

Dinsdag: 18 juli 2023

Verbind en inspireer, waardevolle berichten die aanspreken 💎 Door waardevolle tips te delen toon je je deskundigheid en bouw je aan een loyale community.

Donderdag: 20 juli 2023

Vergroot je impact, berichten met een sterke call to action 🍃 Ontdek hoe je op een vriendelijke en overtuigende manier je volgers aanzet tot actie en hen kunt doorverwijzen naar jouw website.

Masterclass woensdag: 26 juli 2023

Van bericht naar boodschap 💌 In deze Masterclass gaan we een stap verder dan het schrijven van berichten. We duiken dieper in op het transformeren van jouw boodschap, zodat deze je ideale klanten aanspreekt en daadwerkelijk resultaten oplevert.

Tijden:

Van 9.00 tot 10.30 uur

Locatie:

Online via je laptop en Zoom, bij voorkeur onder een boom in het gefilterde licht van de ochtendzon 🍃 ✨

Inclusief

- per sessie een unieke opdracht

- waardevolle feedback

- copywriting tips

- content strategie

- introductie ChatGPT

- Facebookgroep

- Masterclass, online + opname

willy valk

Laat je meevoeren naar een wereld waarin jouw social media teksten stralen en een warme band met jouw volgers creëren. Meld je aan en laat jouw woorden de zomerse magie verspreiden. Ik kan niet wachten om samen met jou te schrijven onder de zon!

-Willy

Vraag & Antwoord

Kan ik zonder kennis van copywriting ervaring mee te doen aan de schrijfsessies?

Absoluut! Deze sessies zijn ontworpen voor zowel de beginnende als de ervaren ondernemer, met of zonder copywriting ervaring. Ik ga je begeleiden en je tips geven waardoor het schrijven je steeds gemakkelijker afgaat.

Kan ik losse sessies kopen als ik niet alle sessies kan bijwonen?

Zeker! Ik begrijp dat het soms lastig kan zijn om alle sessies bij te wonen. Daarom bied ik je de mogelijkheid om per keer een ticket aan te schaffen. Voel je vrij om je tickets per sessie te boeken en doe mee aan die jou het meest aanspreken.

Hoe boek ik een aantal van de sessies? Moet ik ze individueel reserveren of kan dat in één keer?

Het boeken van de sessies is heel eenvoudig. In de webshop kun je het gewenste aantal sessies selecteren en toevoegen aan je bestelling. Je hoeft dus maar één keer een bestelling te plaatsen. Op deze manier kun je in één keer al je gewenste sessies reserveren en ben je verzekerd van je plek.

Vraag: Hoe geef ik aan welke sessie ik wil volgen?

Zodra je een ticket boekt, ontvang je een bevestigingsmail waarin je wordt gevraagd om aan te geven welke sessie je wilt bijwonen. Na het doorgeven van je voorkeur, sturen we je de juiste Zoomlink voor de betreffende sessie toe.

Hoe krijg ik feedback op mijn tekst?

Tijdens de sessie ontvang je direct de eerste tips en aanwijzingen om je op weg te helpen met je tekst. Daarnaast is er een interactieve Facebookgroep. In deze groep kun je jouw tekst met medecursisten delen. Ik zal met plezier meekijken en je waardevolle aanwijzingen geven om je tekst nog aantrekkelijker te maken voor jouw volgers.

Wat levert deelname aan de Zomer Schrijf Sessies en de Masterclass mij op?

Door deel te nemen aan de Zomer Schrijf Sessies en de Masterclass leer je hoe je je volgers kunt boeien en aan je kunt binden met je berichten. Je ontdekt effectieve strategieën om hen te overtuigen van jouw deskundigheid en persoonlijkheid. Dit leidt tot een groter vertrouwen in jou als professional, waardoor ze gemakkelijker klant bij je worden. Kortom, deelname biedt je waardevolle inzichten en praktische technieken om jouw relatie met je volgers te versterken en je zakelijke succes te vergroten.

Wat als ik niet in staat ben om deel te nemen aan de online Masterclass?

Geen zorgen! Als je niet in de gelegenheid bent om live deel te nemen aan de online Masterclass, stuur ik je graag de opname ervan toe. Je krijgt dan 3 dagen de tijd om de Masterclass op een moment dat jou goed uitkomt te bekijken. Op deze manier kun je nog steeds profiteren van alle kennis en inzichten die ik deel tijdens de Masterclass. Je hoeft dus niets te missen en kunt op je eigen tempo de waardevolle informatie tot je nemen.