Zomer Schrijf Weken

Ontdek het geheim van ChatGPT voor betoverende social media teksten.

Zomer Schrijf Weken

Ontdek het geheim van ChatGPT voor betoverende social media teksten tijdens de zomer.

Stel je voor...

Deze zomer draait alles om ontdekkingen… Je opent je ogen op een rustige zomerochtend, voelt de frisse ochtendlucht op je huid terwijl je naar buiten stapt. Ergens in de verte zingt een vogel een vrolijk deuntje en de zon werpt haar warme stralen over het landschap. Je zoekt een rustig plekje, omgeven door de natuur, klaar om je gedachten te laten stromen.

Terwijl je pen over het papier glijdt, voel je de inspiratie borrelen. Je gedachten vormen zich tot woorden, zinnen die jouw verhaal vertellen. En terwijl je schrijft, besef je dat je niet alleen bent. Om je heen zijn er andere gedreven ondernemers, die ook hun creativiteit de vrije loop laten.

Dit is jouw kans om jouw schrijftalent verder te ontwikkelen en je zichtbaarheid op social media te versterken. Samen met een kleine groep bevlogen ondernemers ga je je teksten aanscherpen, terwijl de zomerzon je inspireert.

En dit jaar voegen we iets nieuws toe aan het avontuur: een kennismaking met de handige ChatGPT. Ontdek hoe deze slimme tool je kan ondersteunen bij het schrijven van boeiende en authentieke teksten.

Schrijf je mee?

De Zomer Schrijf Weken

De Zomer Schrijf Sessies bieden je uitdagende opdrachten die je direct kunt omzetten in woorden. We stimuleren elkaar, delen inzichten en bespreken elkaars teksten. In deze veilige omgeving ontstaat er een sfeer van creativiteit en gezelligheid, waarin jouw schrijfskills tot bloei komen.

En er is nog meer!

Ontdek tijdens de Zomer Schrijf Weken de mogelijkheden van ChatGPT, jouw vriendelijke AI-tool, altijd klaar om je te ondersteunen met waardevolle kennis en positieve energie.

Laat je inspireren door gelijkgestemde ondernemers en bouw waardevolle connecties op terwijl we samen een oase van creativiteit en groei creëren. Onze woorden zullen zich als zonnestralen door de digitale wereld verspreiden.

Durft jouw innerlijke creatieveling zich onder te dompelen in deze dromerige zomerse sfeer? Meld je vandaag nog aan en ervaar hoe jouw woorden door het online landschap stromen.

Voor slechts €127,- krijg je een passe-partout voor alle betoverende sessies. Met een passe-partout heb je toegang tot een exclusieve Facebookgroep waar je de hele periode gebruik van kunt maken.

Wil je eerst de magie proeven? Kies dan voor een los ticket en ontdek de kracht van schrijven met een zomers tintje.

-Willy

Praktische informatie

Data & Onderwerp:

Dinsdag: 11 juni 2024

Mijn Verhaal & Onze Connectie
– Leer hoe je een betekenisvolle band creëert met je volgers door jezelf op een authentieke manier voor te stellen.

Woensdag 12 juni 2024

Expertise & Passie
Ontdek hoe je jouw expertise op een overtuigende maar natuurlijke manier kunt delen, zonder overdreven te lijken.

Donderdag 13 juni 2024

Van Volger naar Bezoeker
Leer hoe je uitnodigende berichten schrijft die je volgers stimuleren je website te bezoeken.

Vrijdag 14 juni 2024

Verhalen die Verbinden.
Je ontdekt de kracht van Storytelling en leert hoe je jouw persoonlijke lessen deelt om een diepere band met je volgers op te bouwen.

Dinsdag 18 juni 2024

Leidende Lichtpuntjes
Leer hoe je berichten schrijft die waarde toevoegen voor je volgers, hen helpen vooruit te komen en het vertrouwen in jou als expert versterken.

Donderdag 20 juni 2024

De volgende Stap
Ontdek hoe je op een vriendelijke en motiverende manier over je aanbod kunt vertellen en een duidelijke oproep tot actie kunt doen om meer klanten aan te trekken.

Masterclass woensdag: 26 juni

Ontdek de Kracht van ChatGPT – maak van deze AI jouw copywriting maatje.  Boordevol voorbeelden uit de praktijk en praktische tips.

Tijden:

Van 9.00 tot 11.00 uur

Locatie:

Online via je laptop en Zoom; in de tuin of het balkon in het zachte licht van de ochtendzon 🍃 ✨

Inclusief

- per sessie een unieke opdracht

- waardevolle feedback

- copywriting tips

- content strategie

- Handleiding ChatGPT

- Facebookgroep bij de Passe-partout

- Masterclass, online + opname

willy valk

ChatGPT en ik staan klaar om je te helpen om je social media teksten te laten stralen en een warme band met je volgers te creëren. Meld je aan en ontdek hoe jouw woorden de zomerse magie verspreiden. Ik kan niet wachten om samen met jou te schrijven op de mooie zomerse ochtenden.

-Willy

[Reacties uit 2023] Wat een fantastische sessies! Ik wilde nog bijboeken maar mijn koelkast ging lekken en moest puinruimen 😉 ~ Kerstin Willems

Mooie leerprocessen in het schrijven van content. Voor mij een waardevolle aanwinst en zeker een herhaling waard ~ Milanda ‘Rau

Absoluut het herhalen waard! Waardevolle sessies voor als je nog gerichter wil communiceren via social media posts ~ Joanna Bos

Vraag & Antwoord

Kan ik zonder kennis van copywriting ervaring mee te doen aan de schrijfsessies?

Absoluut! Deze sessies zijn ontworpen voor zowel de beginnende als de ervaren ondernemer, met of zonder copywriting ervaring. Ik ga je begeleiden en je tips geven waardoor het schrijven je steeds gemakkelijker afgaat.

Ik ben nog niet bekend met ChatGPT, kan ik dan meedoen?

Zeker! Bij je boeking krijg je een korte handleiding waarin je leert hoe je de gratis tool aanmaakt en hoe je begint.

Kan ik losse sessies kopen als ik niet alle sessies kan bijwonen?

Zeker! Ik begrijp dat het soms lastig kan zijn om alle sessies bij te wonen. Daarom bied ik je de mogelijkheid om per keer een ticket aan te schaffen. Voel je vrij om je tickets per sessie te boeken en doe mee aan die jou het meest aanspreken.

Hoe boek ik een aantal van de sessies?

Het boeken van de sessies is heel eenvoudig. Kies hierboven op de knop met de gewenste sessie en je kunt afrekenen in de webshop. Wil je een aantal sessies boeken, herhaal dit dan. Boek je de pass-partout dan heb je recht op alle sessies + de Facebookgroep.

Hoe krijg ik feedback op mijn tekst?

Tijdens de sessie ontvang je direct de eerste tips en aanwijzingen om je op weg te helpen met je tekst. Daarnaast is er een interactieve Facebookgroep. In deze groep kun je jouw tekst met medecursisten delen. Ik zal met plezier meekijken en je waardevolle aanwijzingen geven om je tekst nog aantrekkelijker te maken voor jouw volgers.

Wat levert deelname aan de Zomer Schrijf Sessies en de Masterclass mij op?

Door deel te nemen aan de Zomer Schrijf Sessies en de Masterclass leer je hoe je je volgers kunt boeien en aan je kunt binden met je berichten. Je ontdekt effectieve strategieën om hen te overtuigen van jouw deskundigheid en persoonlijkheid. Dit leidt tot een groter vertrouwen in jou als professional, waardoor ze gemakkelijker klant bij je worden. Kortom, deelname biedt je waardevolle inzichten en praktische technieken om jouw relatie met je volgers te versterken en je zakelijke succes te vergroten.

Wat als ik niet in staat ben om deel te nemen aan de online Masterclass?

Geen zorgen! Als je niet in de gelegenheid bent om live deel te nemen aan de online Masterclass, stuur ik je graag de opname ervan toe. Je krijgt dan 3 dagen de tijd om de Masterclass op een moment dat jou goed uitkomt te bekijken. Op deze manier kun je nog steeds profiteren van alle kennis en inzichten die ik deel tijdens de Masterclass. Je hoeft dus niets te missen en kunt op je eigen tempo de waardevolle informatie tot je nemen.